Stjärntecken – hur passar vi ihop?

  • Sumo

En sak som jag har tänkt på är det här med stjärntecken. Vad är det som säger att jag passar ihop med en man av ett visst stjärntecken? Har inte alla olika människor olika egenskaper? Ibland kan det ju vara att det blir för mycket av det goda om två personer som är likadana ska försöka komma överens under samma tak. Tänk om två oxar bor ihop, vem kommer att ge med sig? Kanske naturen har ordnat så att man ska hitta någon som kompletterar en själv.
Ta ett exempel…… Vattuman, rakt på sak, plikttrogen, bestämda åsikter, en rebell, som ska leva ihop med en Tvilling? En Tvilling som aldrig kan bestämma sig, som ska ha garderingar, som väger och jämför, som ändrar sig tusen gånger och väljer i en timme över röd eller grön mjölk? Som gjort för konflikter det också!
Men hur ska man då kunna veta vem man passar med? Ja antingen kan man läsa på sidan stjärntecken.se eller så få man helt enkelt gå efter vem man blir kär i 🙂

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg