Drömmar

  • Sumo

Brukar ni ha drömmar som ni kommer ihåg? Periodvis drömmer jag mycket, särskilt om jag har feber, om jag är stressad eller har något framför mig som bryter de dagliga rutinerna. Jag kan drömma typiska stressdrömmar, det är när man inte får färdigt. Som exempel ska jag ha kalas men har glömt att handla. Då står alla gästerna där på trappan och jag öppnar dörren och kommer på att det är nu jag ska ha allt färdigt. Likadant med resor. Jag ska med flyget en viss tid, och först har jag inte packat, och sedan händer det tusen saker på väg till flygplatsen. Med hjärtat i halsgropen ser jag flyget lyfta utan mig!
Det här var de enkla drömmarna, som man förstår själv. Man kan knyta dem till en speciell händelse. Sedan har man drömmar man absolut inte förstår själv. Då kan det vara bra att få hjälp att tyda dem. Några som är bra på att tyda drömmar är spådamerna på spådam.se

Sweet dreams 🙂

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg