Skyddsängel

  • Sumo

Jag har en skyddsängel. Hon, jag är helt säker på att det är en hon, har räddat mig flera gånger. Det har varit allt ifrån bilolyckor, dykolyckor till att bli lurad på pengar.

Så idag, så var det dags igen. Jag kom körande på en grusväg och skulle korsa en tågövergång med bommar. Bommarna stod uppe och lamporna blinkade med vanligt vitt sken. Inga problem med andra ord och jag skulle köra över utan att titta åt sidorna.

Precis när jag, utan att tänka på att något kunde stå fel till, skulle passera övergången så kommer det ett högt tjut från min stereo som tjuter ut från högtalarna. Jag blir hur rädd som helst och utan att tänka på det så panikbromsar jag. Stannar ca 2 meter från övergången. Då passerar ett tåg i full fart förbi. Ni kan ju bara tänka vad som hade hänt om jag inte hade stannat.

Jag är helt övertygad om att detta var ett verk från min skyddsängel. Min stereo eller radio har aldrig betett sig konstigt och ljudet som uppstod, liknar inget vanligt radioljud.

Det har hänt mig flera gånger att jag har blivit ”räddad” i sista stund. Min skyddsängel gör ett bra jobb och jag är henne evigt tacksam, min Evangita.

Kram Angelina

Category: Energi
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg