Provade healing idag

  • Sumo

Idag så provade jag och min väninna att heala varandra. Jag måste säga att det märket att man healade. Jag fick verkligen ny energi när jag hade fått min healing. Vi healade utan beröring, men det kändes nästan som beröring iaf.

Det hela började med att vi satt och läste i Tidningen Nära och om healing. Vi tyckte att det verkade spännande och ville prova. Sagt och gjort, vi tog fram datorn och googlade lite för att få grunderna och sedan satte vi igång. Först ut att heala var jag och sedan var med min tur att få healing.

Detta var verkligen avkopplande och man blev utan tvekan fylld av energi efteråt. Jag som hade lätt huvudvärk när vi började och som brukar ha svårt att bli av med den om jag inte sover bort den, var med om att det försvann. Jag tror att jag måste gå och få healing av någon riktigt kunnig snart. Detta måste upplevas och jag rekommenderar er att prova också.

Kram Angelina

Category: Healing
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg