Alla förtjänar att bli älskade

  • Sumo

Det finns människor som söker och söker, hela livet efter den stora kärleken utan att finna den. Alla är nästan övertygade att alla ”par” som finns är deras själsfränder, men så är inte fallet. Jag vet många förhållande som inte bygger på kärlek utan mer om vänskap och rutin. Lite märkligt kan tyckas, men det är så vanligt att jag skulle vilja påstå att majoriteten av alla förhållanden är sådana.

Men hur är det med dessa människor som aldrig någonsin hittar någon att älska? Vad ska de göra? Mitt tips att att flytta fokus från att älska en man till att älska något annat. Det kan vara allt ifrån ett husdjur, syskonbarn, hobby etc. Livet blir som man gör det och ibland så måste man kliva ur sin bubbla och se saker vidare än man är van vid.

Jag önskar alla er därute att se till att ni mår bra. Knepen är oftast väldigt enkla och ibland så måste man faktiskt våga bjuda på sig själv.

Kram Angelina

Category: Kärlek
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg