Möta gamla ex pojkvänner…

  • Sumo

Idag så var jag ute och shoppade lite, i en galleria. Där träffade jag ett gammalt ex till mig som jag varit tillsammans med i flera år.

Vi har träffats ute ibland tidigare också och pratat, men nu hade han sin nya flickvän med sig och då blev det en helt annan situation. Det märktes att han var lite besvärad för han talade inte som han brukar göra. Dock så stannade han och presenterade sin flickvän, men sedan gick de iväg ganska så snabbt igen.

Jag hade lite svårt att släppa detta, då jag tycker att man gott och väl kan vara vänner även fast det har tagit slut. Som tur är så har vi inga barn ihop, vilket brukar kunna komplicera till saker ganska så mycket. Problemet är nästan aldrig den gamla partnern, utan dennes nya. Jag förstår inte vad de behöver vara avundsjuka på eftersom förhållandet redan är slut. Förhållanden tar inte slut utan anledning, så vad är egentligen problemet?

Kram Angelina

Category: Kärlek
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg