Att synas – eller inte synas

  • Sumo

Visst är det kul att vara lite anonym ibland, en i mängden. Men det finns alltid tillfällen man önskar att man inte vore en i mängden och att man syntes mer.

Frågan man ska ställa sig – Vill jag vara en Svensson eller inte? Svarar jag ja, så blir jag en i mängden och syns inte speciellt mycket.

Svarar man däremot Nej på frågan, och väljer att gå min egen väg, så händer det saker. Vissa mer bekväma, andra mindre. Man kanske måste försvara sina val eller vägar då andra som inte vill gå egen väg, och som oftast är majoriteten av den svenska befolkningen, och blir således ifrågasatt.

Men de som går sin egen väg, är oftast starka och har en stark egen vilja. Man klarar av att försvara sig och egentligen blir man bara starkare och starkare varje gång man behöver det.

Självförtroende är A och O oavsett vad det gäller. Ser man till att bygga upp det, kanske genom att gå sin egen väg eller hur man nu väljer att göra det, så har man framtiden framför sig.

Kram Angeli

Category: Livet
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg