Duktiga medier

  • Sumo

Här får du tips på var du kan hitta duktiga medier. Många medier eller medium jobbar inte på spålinjer. Visst finns det undantag som tex www.spådam.se.

De flesta medier försöker försörja sig själva. De kanske har ett mobilnummer som man kan ringa och betala in på deras privata konto. Man brukar för det mesta inte få ett kvitto så min personliga åsikt är nog att det nog inte skattas så mycket på dessa inkomster.

Men i vilket fall som helst, det finns många duktiga medier därute som är svåra att hitta. Man kan söka på medium / medier på google och träfflistan blir otroligt långt. Vem ska man välja? Hur vet man att valet man kommer att göra är rätt? Jag brukar rekommendera att gå på intuitionen eller känslan man får. Den brukar oftast stämma väldigt bra. Har personen lagt lite tid på hemsidan så tycker jag också att denne vill förmedla ett budskap från början. Hur man skriver och formulerar sig är också viktigt för mig.

Kram Angelina

Category: Medium
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg