Healing

  • Sumo

En dag när kroppen känns som överkörd av en ångvält, så kan det vara skönt med healing. Man kan ha överansträngt sig, ha träningsvärk, eller fått ont för att man går med spänningar. Dessa kan i sin tur bero på att man inte mår så bra psykiskt, att man är stressad och spänd av någon anledning. Healing är en fenomenal metod. Det behövs inga piller, man behöver inte vara på någon särskild plats och man behöver inte duscha efteråt. Healing kan dessutom göras på distans, genom telefon eller Facebook. Smidigt, va?
Har du känt på healing någon gång? Det kan kännas lite mysko. Som att det pirrar, det rycker i musklerna eller det känns som det rinner varmt vatten över dig. Men det är en skön känsla och efteråt mår man gott.
Healing kan också ges för psykiska, mentala åkommor. Det lugnar, man får en bättre andning, lägre puls och man känner sig fridfull. Jag vet flera som jobbar på spådam.se som kan göra healing under samtalet. Det är riktigt skönt!

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg