Vågar man ringa en spådam?

  • Sumo

Det är många som vill men inte vågar ringa en spådam, sierska eller medium. Anledningarna är fler, tex så är man rädd att något ska dyka upp som man inte är beredd på, kanske tror man att man inte klarar av att få information om framtiden eller så är det bara så att man aldrig har ringt en spålinje tidigare och vet inte riktigt hur det går till.

Till er som aldrig ringt en spålinje så kan jag säga att det inte är någon fara alls. Alla dessa kvinnor är otroligt sympatiska, duktiga (träffsäkra) och varma människor som gör att samtalet flyter på bra. Du kan välja att vara i princip tyst och bara lyssna på vad som finns att säga om dig om du vill. Så enkelt är det.

Jag tycker att alla människor borde ringa en spådam. Allt handlar heller inte om vad som kommer i framtiden utan många gånger får man svar på många andra frågeställningar tex som varför man befinner sig i en speciell situation.

Kram Angelina

Category: Medium
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg