Polisen tar hjälp av medium för att hitta försvunna personer

  • Sumo

Polisen tar hjälp av sierska för att hitta försvunna personer. Detta har man kunnat läsa om lite då och då i olika tidningar. Jag personligen tycker att det är väldigt intressant att detta sker. Trodde polisen hade en annan inställning mot medium.

I vilket fall som helst, så såg jag ett program i tv-kanalen discovery där de hade statistik på detta i USA. Där tar polisen hjälp av medium / sierskor / spådamer i 4 fall av 10 när det gäller mordfall. Då kan man man spekulera i hur många fall de tar hjälp när det gäller att hitta försvunna personer.

Jag blev riktigt nyfiken på detta och bestämde mig för att kolla hur det låg till i Sverige. Skickade ett mail till Spådam.se som har många duktiga medier anställda för att höra mig för om de blivit kontaktade av polisen. Jag fick svar ganska omgående att de blir kontaktade relativt ofta av polisen för att hitta försvunna personer. Speciellt polisen i norr är väldigt frekvent i kontakt med de.

Detta är nog större än jag trodde. Men även ett bevis på att de finns många där ute som tror på samma saker som jag, men väljer att inte tala så högt om det.

Kram Angelina

Category: Sierska
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg