Spontansemester

  • Sumo

Jag hade en underbar kväll med mina väninnor igår kväll. Vi åt mycket (för mycket) god mat och drack också mycket vin. Det var en riktigt trevlig tillställning och vi höll på fram till kl 02.00.

Jag har ett jobb som jag trivs med och har ganska mycket ansvar, men också stor frihet. Detta gjorde att jag kunde ta en semesterdag idag utan att behöva be om lov först. Jag ställer upp för företaget som jag jobbat åt, och de ställer upp för mig när jag behöver det. Det är ett givande och tagande. Det är just detta som gör att jag älskar mitt jobb så mycket.

Tillbaka till gårdagen. Det blev som ni förstår lite för mycket vin och det var egentligen den största anledningen till varför jag valde att ta ledigt från jobbet idag. Jag brukar ha med mig min bärbara dator hem över helgen om något akut skulle dyka upp, så det är ingen katastrof om något skulle inträffa idag. Då startar jag bara upp datorn och sätter igång och jobbar hemifrån.

Eftersom jag har lite tid över nu så har jag bestämt mig för att ringa en sierska. Valet föll på Charlotta på Spådam.se. Anledningen var enkel. Hon jobbar just nu.  =)

Kram Angelina

Category: Sierska
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg