Spå väder

  • Sumo

Att kunna spå är en gåva. Men att vara väderexpert och spå väder verkar vara svårare. Många siar om just vädret och framför allt så brukar kvällstidningarna vara riktigt duktiga (dåliga) på detta.

Det som imponerar mig mest är personer som får olika besvär vid väderomslag. De kan ganska tidigt säga att tex regn är på väg eftersom de känner smärta i knäet. Det sägs att just lågtryck också ger huvudvärk hos många personer och i ärlighetens namn så har det hänt mig med flertalet gånger.

Nog om väder och vind. Det är torsdag idag och denna vecka har fått alldeles för fort. Hela helgen är inbokad också så innan jag hinner blinka så är det måndag igen. Jag har haft väldigt mycket att göra på mitt arbete vilket inte är ovanligt, men redan nu så vet jag att resten av månaden och nästa blir likadan. Det gör mig faktiskt inte så mycket att få jobba mycket och stressa, det får dagarna att gå fort och man känner sig även behövd på arbetet.

Nu ska jag kika vidare på Biggest looser på TV och lägga mig strax.

Natti natti, Angelina

Category: Spå
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg