Spåsida med många facebook likes

  • Sumo

Jag sitter här och tittar lite på tv samtidigt som jag har datorn i knät och surfar runt på diverse sidor. Fastnade, som vanligt hos Spådam’s spå sida. Jag ser att de nästan har 600 likes / gilla på facebook och jag känner att vi är många som ringt denna spålinjen.

För att ta klicka på LIKE eller GILLA knappen så betyder det för mig att jag är nöjd över vad de presterat och att jag kan med gott samvete rekommendera de till mina nära och kära. Och när jag tänker efter, så förstår jag nu att det bara är en bråkdel av alla samtal som får en gilla markering då de surfar in på sidan, letar reda på telefonnumret och sedan ringer direkt utan att surfa vidare till deras facebook sida.

Jag skulle nästan vilja säga att om en sida har många gilla tryckningar, så är det som en slags kvalitetsstämpel på sidan och tjänsterna de erbjuder. Jag skulle nog aldrig ringa en spålinje som har facebook sida med 20-30 gilla markeringar. Då är det något som inte står rätt till.

Ha en skön kväll, för det har jag.  =)

Kram Angelina

Category: Spå
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg