Vara boende av spådamer

  • Sumo

Jag talade med en väninna igår som berättade att hon var beroende av att ringa spålinjer. Hon förbrukade mellan 3000 till 5000 kr varje månad på olika spåtjänster.

Först tyckte jag att det lät absurt, men inte efter hennes förklaring. Lite kort så sa hon ungefär såhär:

”Det är min hobby att ringa spålinjer och jag har skapat goda relationer med de som spår mig. Det handlar heller inte om att spå sig enbart, utan om att få en coach eller mentor som stöttar mig i de utmaningar som jag ställs inför. Jag har befunnit mig i svackor där jag inte kunnat tala med någon annan än dessa rådgivare. De vet saker om mig som jag aldrig berättat för någon annan. De flesta som jag pratat med på spålinjerna är verkligen duktiga och har jobbat mycket med människor. Vissa har även läst psykologi, krishantering etc och deras kompetens är väldigt bred.”

Hon berättade vidare att hon ser pengarna hon lägger på att spå sig som en investering i sig själv. Hennes ekonomi går inte omkull pga detta och istället för att åka till Thailand en gång om året så lägger hon pengarna på detta.

Jag hade inte så mycket att invända mot hennes förklaring utan rekommenderade henne att fortsätta med det eftersom det gjorde henne så mycket gott. Det viktigaste var att inte låta samtalen skena iväg så att det inte drabbar hennes ekonomi negativt.

Jag är rätt så säker på att det finns väldigt många person som är i samma sits som min väninna och är helt beroende av att ringa dessa spålinjer. Det gäller att vara uppmärksam och välja en bra spålinje som är seriösa och som verkligen kan hjälpa.

Kram Angelina

Category: Spå
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg