Vem ska man fråga?

  • Sumo

Funderingarna kommer när man tycker att vardagslivet tränger sig på och man inte ser så många höjdpunkter framöver. Ska jag byta jobb? När ska jag byta jobb? Har jag möjligheter att få jobbet jag sökt. Framför allt: Törs jag byta?
Det är en osäkerhet hos många vad det gäller arbetslivet. Jobb betyder pengar och man vill ju inte spela för högt. Ett gammalt talesätt är ju ”man vet vad man har, men man vet inte vad man får”, även om jag tror att man utvecklas av att byta jobb så är det ändå en chansning.
Det finns många på spadam.se som kan det här med yrkesliv, jobb, vad man ska satsa på o.s.v. och jag vet många som ringt dit och fått veta exakt vilket jobb de passar för, var man kan hitta jobbet och ungefär vid vilken tidpunkt det dyker upp. Det tycker jag är skickligt!
Drömjobbet just nu skulle vara au pair på Kanarieöarna tror jag, eller reseledare på spanska vingårdar. Men man får väl nöja sig som det är, eller så får jag ringa Spådam och se vad som finns framför mig.

Ha det bra
Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg