Ann-Louise

  • Sumo

Nu har det börjat en ny tjej på Spådam. Hon heter Ann-Louise och hon verkar jättetrevlig, ser söt ut också. Enligt beskrivningarna så är hon väldigt snäll och ödmjuk och hon bryr sig verkligen om människor. Jag ska se om jag hinner ringa till henne i veckan som kommer.

Just nu är jag i Göteborg på Livsstilsmässan. Det är trångt!! Vad roligt det är att gå runt i en gammal gymnastiksal som användes redan under kriget till militärerna när de tränade. Sedan dess har det varit en samlingsplats i Göteborg, och den passar ju utmärkt att ha Alternativmässa i.
Igår fick jag en glimt av Pehr Trollsveden, det är en skön kille, som är superduktig. Alice är där och säljer sina blomsterdroppar, och så har jag lyssnat på Vendela Cederholm, som är känd från ”Det Okända”. Känd och okänd, nu blev det lite konstigt där , men ni fattar 🙂

Ibland blir man förvånad att det finns så mycket medium och andlighet, man ser det överallt, och särskilt här då, där grädden av de kända finns. Det har blivit så populärt att spå sig. Och i varenda tidning finns det annonser om olika spålinjer, men jag är säker på att de duktigast finns på min favorit spålinje Spådam 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg