Chatta med en spådam online

  • Sumo

Har nyss chattat med en spådam som var online. Det var riktigt kul att kunna direktkommunicera med en spådam | sierska | medium.

Anledningen till min chat med en spådam var att jag surfade in på Spådam.se’s hemsida och såg att det fanns en chatfunktion. Nyfiken som jag var så kunde jag inte låta bli och trycka där. Inom loppet av några sekunder så var jag i en chat med en spådam, Spådam Siri.

Siri förklarade att hon kunde snabbt kika i korten om något speciellt dök upp (vilket det alltid gör enligt henne) och så kunde jag ringa henne för att få svaret på detta. Hon spådde inte via chatten utan allt sånt skulle gå genom betalnumret som de har; 0939-209 90 00 eller via mail.

Jag tyckte att det var riktigt trevligt att få prata lite snabbt med en spådam som jag sen skulle ringa. Det kändes som att jag kände henne lite nu efter att ha chattat med henne online.

Ett sak som Siri berättade som jag tyckte var riktigt bra, var att om ville ringa henne på linjen fast hon inte hade inbokad tid, så kunde hon logga in för att ta mitt samtal. Detta tyckte jag var en riktigt bra tjänst.

Provade sedan att gå in på hemsidan igen och chatta, men denna gång så kom jag fram till kundtjänst. De berättade att de sitter och svarar på allmänna frågor om linjen och spår inte. De kunde svara på om en spådam var ledig på linjen eller upptagen i samtal. Detta kan vara bra när man inte kommer fram till en speciell spådam utan får ringa flera gånger då hon är så upptagen.

Jag tycker att Spådam.se gör ett riktigt bra jobb. De blir bara bättre och bättre. Som jag tidigare sagt, så är de Sveriges mest seriösa spålinje!

Kram Angelina

Category: Spådam
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
23 Responses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg