En spådam hittade mina borttappade nycklar

  • Sumo

Jag har glömt att nämna att spådamen som jag ringde när jag hade tappat bort mina nycklar faktiskt hittade mina nycklar.

Hon sade att nycklarna fanns i huset och i min jackficka. Jag tog fram min jacka som jag brukar använda utan att kunna känna några nycklar i fickan. Kikade tre gånger utan resultat och efter sista gången så tappade jag jackan i golvet. Då hörde jag hur det lät som mina nycklar åkte i golvet. Så jag kände igen, men inga nycklar i fickan nu heller. Började undersöka mer noggrant och döm till min förvåning, så var det ett litet hål i fickan som gjort att nycklarna åkt in i fodret.

Så mina nycklar har hittat tillbaka och jag är så otroligt glad. Såg framför mig hur jag skulle bli tvungen att beställa ny nyckel till bilen som idag kostar massor då man måste programmera om larmet på bilen, så även att jag skulle bli tvungen att byta ut låset på dörren och garaget. Men nu slipper jag allt detta besvär.  😀

Kram Angelina

Category: Spådam
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg