Många gilla tryck på facebook

  • Sumo

Jag ser nu att t ex spådam har närmare 650 stycken som gillar de på facebook. Jämför man dessa siffror med många andra stora företag som kanske har 100 st, så undrar jag egentligen hur många nöjda kunde de har?

Om 650 st har gillat de på facebook, så måste det ändå bara vara en bråkdel av alla deras kunder. Jag tror nog inte ens var tionde av deras kund klickar på gilla knappen, vilket måste betyda minst 6500 st kunder. Har även sett att de har annonser i tidningar som Tidningen Nära och Hemmets Journal. Dessa går inte in via hemsidan utan ringer direkt numret i annonsen så det får aldrig chansen att klicka på gilla knappen.

Undrar hur många nöjda kunder de egentligen har? Utan överdrift så måste det vara över 10 000 st. Ett väldigt gott betyg för ett företag. Känner nästan att jag inte är ensam om att gilla de. Vi är väldigt många som ringer de och är riktigt nöjda. Hoppas de fortsätter i samma stil och strategi.

Ha en skön söndagskväll.

Angelina

Category: Spådam
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg