Medium kända eller okända

  • Sumo

Jag har ofta tänkt på vad ett medium är. Den vanligaste förklaringen är att det är de där som kan prata med döda. Och det stämmer säkert för alla tv-program som handlar om medium går ut på att de talar med döda människor som spökar runt i hemmet hos folk. Men är det allt? Måste det vara ett känt namn, måste personen ha varit med på tv för att vara ett duktigt medium? Jag tror faktiskt att många duktiga medium finns på spålinjer. Det finns de som inte är intresserade av att synas så mycket, utan de jobbar bäst i det tysta. Men hur många medium finns det egentligen. Ja, den frågan är nog hopplös att svara på, för även om många medium ”pratar” med döda, så finns det även andra som känner energier, som kan får fram budskap, som ”pratar” med djur etc. Gränsdragningen är svår där.
Är en spådam ett medium? För mig är svaret självklart ja! De kan få budskap och de vet svar som inte går att slå upp på google, och svaren måste ju komma någonstans ifrån, alltså från andevärlden.

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg