Spådam app!

  • Sumo

Spådam.se har lanserat en egen app till mobiltelefoner!

Som första och enda spålinje / spåtjänst i Sverige så har de en egen app.

App hit och app dit, tänkte jag och laddade ner den till min mobiltelefon (Samsung S2) för att testa. Utan att överdriva så blev jag otroligt positivt överraskad av appen. Den var snygg och enkel att använda, men framförallt den hade användbara funktioner. Jag kunde t ex sätta en rådgivare som var upptagen i samtal på bevakning. Direkt rådgivaren lade på så fick jag en notis och en bild kom upp där jag kunde klicka för att ringa direkt till linjen. Detta är ett bra sätta att spara pengar.

En annan sak som var riktigt bra var när en rådgivare inte var inloggad, då kunde jag också sätta henne på bevakning. Direkt hon loggade in på linjen så fick jag meddelande om detta och popup där jag kunde trycka för att ringa henne direkt.

Jag kunde också ställa in appen vilken linje som den skulle ringa upp eftersom de inte bara har nummer till betallinje (900 nummer), utan också fakturalinje, förskottslinje och kontantkortslinje. Nu behöver jag inte kunna några nummer i huvudet längre utan allt finns i appen. =)

Appen är gratis att ladda ner och även gratis att använda.

Detta är garanterat det bästa som hänt Sverige när det gäller spålinjer! Det finns bara en spålinje för mig, och det är Spådam.se!

Läs mer och ladda ner appen här.

Spådam App!Spådam App!

Kram Angelina

P.S. Med rådgivare menar jag spådam eller spådamer, medium, sierska och sierskor. Spå och spådom.

Category: Spådam
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg