Spådam Caroline

  • Sumo

Har under ett par dagar försökt fått tag på Spådam Caroline utan framgång. Problemet är väl att hon varit för populär, för det har bara varit upptaget varje gång och jag har tappat räkningen på hur många gånger jag ringt.  =)

Men så för en liten stund sen, efter tre försök så kom jag fram. Jag fick prata med en otroligt varm person. Jag älskar att prata med personer som har ett varmt hjärta. De behöver inte säga något speciellt, utan man bara känner det. Vi hade ett normallångt samtal på 20 minuter och hon var verkligen duktig. Jag måste säga att Spådam.se har lyckats igen. De har återigen anställt en mycket duktig spådam / medium.

Vi pratade mycket om mitt liv som varit och kommer. Jag vill inte ta några detaljer, men hon prickade väldigt bra in ett par unika händelser från det senaste året. Jag kommer garanterat att ringa Caroline igen och jag kan även tipsa er andra om att ringa denna duktiga spådam. En riktigt duktig spådam är hon!

Spådam Caroline

Kram Angelina

Category: Spådam
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg