Spådam Cecilia på Spådam.se

  • Sumo

Nu har Spådam.se fått upp Spådam Cecilia på deras framsida. Ser att det finns en länk till hennes presentationssida där samt även att hon lagt in lite tider i kalendern.

Angående kalendern så tycker jag att det är den bästa funktionen som finns på deras hemsida. Det är så lätt att se när den spådam man söker finns tillgänglig. Andra linjer har inget som visar när de jobbar och man måste ringa till linjen för att få reda på denne finns där. Jag har mailat spådam.se’s kundtjänst om att de borde införa något som visar om en spådam som jobbar pratar i telefon direkt på hemsidan. Som svar fick jag att de jobbar med en sådan lösning. =)

I vilket fall som helst, läste lite om Cecilia. Det står bl a: ”Cecilia är clair-sentient, och arbetar med tarotkort, auror, ljus-energier och tidigare liv.” Hur bra låter inte detta? Jag vill absolut veta mer om mitt tidigare liv och jag ska ringa henne en dag under helgen.  😀

Nu ska jag jobba lite innan det är dags att läsa lite bok.

Kram Angelina

Category: Spådam
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg