Spådam hade rätt…

  • Sumo

Förrförra gången när jag spådde mig på spådam så sa hon att jag inom tre veckor skulle träffa en man på mitt jobb. Eftersom det inte fanns några ”lediga” män på mitt jobb så tyckte jag att det var lite märkligt.

Men så idag, så fick den duktiga spådamen rätt. Vi har hyrt in en konsult som ska jobba hos oss ett par månader. Vi fattade tycke för varandra direkt och bestämde oss för att gå ut och äta middag i morgon!!!  =)

Det är inte likt mig att ta ett sånt steg efter så kort tid, men det klickade direkt. Jag märkte också att det var ömsesidigt, så det fanns inget annat val.

Nu är jag riktigt uppspelt och måste ringa spådam igen och höra hur detta ska sluta. Jag blev riktigt imponerad av denna duktiga spådam eftersom detta skedde precis tre veckor efter samtalet.

Jag ska åka in till stan en sväng i morgon och strosa runt lite och kika om jag hittar nåt fint att ha på mig på kvällen.

Ha en bra kväll!

Kram Angelina

Category: Spådam
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg