Spådam

  • Sumo

Varje spådam har en uppgift, och det är att hjälpa dig. Oavsett fråga eller fundering, så ska de kunna svara på dina frågor. Annars så tycker inte jag att man får kalla sig spådam.

Exempel som jag tagit upp när jag pratat med en spådam är; kärlek, jobb, ekonomi, framtid och även dåtid.

Många människor behöver hjälp och istället för att sitta hemma passiva utan att ta tag i sitt problem, så rekommenderar jag ett samtal till en spådam. Samtalet kanske varar i 30 minuter och kostar dryga femhundringen, men det är välinvesterade pengar. Vi kan betala tusen kronor för ett par skor, vi kan betala 1500 kr efter att ha varit hos en frisör, så då tycker jag att man kan betala 500 kr för att prata med en person som kan hjälpa dig att komma vidare i ditt liv istället för att stå och stampa på samma plats, dag ut och dag in. För vissa månad ut och månad in och exempel finns på år ut och år in!

Så min uppmaning till alla er, tag tag i er liv och se till att få saker och ting att hända! Det är endast ni själva som kan påverka detta och tar ni inte tag i det, så kommer ingen annan heller att göra det.

Idag skiner solen förresten, det är en underbar dag. Idag är en dag då jag mår riktigt bra och jag önskar att alla ni andra kunde få dela denna upplevelse med mig. Gå ut och ta en kortare promenad. Det är inte enbart gott för själen, utan kroppen behöver det och mår bra av det med.

Kram Angelina

Category: Spådam
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg