Tarot

  • Sumo

Idag måste det vara något särskilt! Jag vaknade väldigt pigg och utvilad. Jag ser inte riktigt vad det är som gör det men jag ska dra ett tarotkort ur tarot.nu så får jag se om det finns en ledtråd.
Jag får upp kortet 4 i skivor (det kan heta 4 i mynt i andra kortlekar) och detta kort handlar om kraft och styrka. Precis! Just så känner jag mig idag. Full av energi, dags att ta tag i saker. Kan det bero på att jag haft semester en längre tid och är lite arbetssugen?
Men kortet tar även upp andra aspekter av kraft och styrka, och en sak som jag inte tidigare har reflekterat över är att orden kraft och styrka är neutrala tills du själv lagt ett värde i dem.
”Kraft och styrka är varken positivt eller negativt laddade ord. Det beror på vad du själv lägger in i dem. Det kan betyda stabilitet och trygghet eller stelbent orubblighet och instängdhet. Paragrafryttare, byråkrater och besserwissrar känner vi ju alla till men också tryggheten hos en bra kvarterspolis. Vad orden betyder för dig just nu får du själv avgöra.” ( ur tarot.nu)
Något att tänka på!
Just nu känns orden kraft och styrka positivt laddade för mig.

Ha det bra!

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg