Déjà vu

  • Sumo

Hur ofta har ni en Déjà vu upplevelse? Dvs ni känner igen en händelse som att ni har sett den förr?

Jag själv har varit med om det ett antal gånger, men nu var det länge sen sist. Dock så hade jag en Déjà vu upplevelse idag.

Under lunchen så bestämde vi oss för att åka ut och äta eftersom det var så fint väder. Vi bestämde oss för att prova en restaurang som jag aldrig varit till förr. När vi närmar oss restaurangen så får jag en konstig känsla, precis som att jag känner igen stället. Jag är helt säker på att jag aldrig i hela mitt liv varit där. I vilket fall som helst, så går vi in och jag säger till min väninna att jag känner igen detta ställa, fast jag aldrig varit där.

Min väninna, som tror på allt och lite till, förstår direkt att jag är allvarlig och menar vad jag säger. Hon tvivlar inte en sekund utan ber mig bara visa henne var toaletten är. Utan att tveka så fortsätter jag rakt fram, tar till höger och sen en small trappa upp till övervåningen och tar direkt till vänster där. Och visst finns det en toalett där.

Min väninna blir helt helt häpen, eftersom hon vet att ingen skulle kunna veta var toaletten var utan att fråga först. Det är knappt så man hittar dit fast man varit där tidigare.

Ni kan ju gissa vad resten av lunchsamtalet handlade om.  😀

Detta var min senaste Déjà vu upplevelse och jag hoppas att det blir fler. För de är lika roliga varje gång de inträffar.  =)

Kram Angelina

 

Category: Spådom
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg