Jobba på en spålinje

  • Sumo

Jag undrar hur det är att jobba som spådam eller medium på en spålinje? Då menar jag en seriös spålinje / tarotlinje som tex Spådam.se.

Vad får man för frågor? Ringer det mycket? Får man bra betalt?

Jag är ingen expert, men jag tror mig ha ganska god insyn i detta då jag har haft en väninna som under en period jobba på en tarotlinje. Hon sa att de flesta frågorna kretsade kring kärlek och relationer, men även jobb. Andra som ringde sökte stöd och lite coachning för att kunna ta beslut för att kunna gå vidare med sina liv. Oftast visste kunden vilket beslutet skulle vara, men sökte bekräftelse för att ta beslutet.

Min väninna sa att det ringde väldigt oregelbundet. Men när man fått en del stamkunder så kunde man börja ana ett mönster. Så innan varje pass så var hon ganska omedveten om hur mycket det skulle ringa.

Ersättningen för att jobba på en linje verkar vara lite olika. Men verkar ligga mellan 3 och 4 kr per samtalad minut (närmare 3 kr än 4 kr), dvs man får betalt för tiden man pratar. Så om man pratar en timme i streck, så får man mellan 180 kr och 240 kr. Vi antar att man jobbar full tid, dvs 8 timmar per dag och får ihop 5 timmar samtalad tid. Det blir runt 1000 kr om dagen. På en månad så blir det 20 000 kr vilket jag anser vara en ganska ok lön. Oftast så jobbar man hemifrån också vilket har sina fördelar med.

Nu ska jag sätta mig i solen en stund och få lite färg i ansiktet. Solen skiner så klart och jag tror att jag är beroende av solens strålar.  😀

Kram Angelina

Category: Spådom
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg