Aniola har börjat på Spådam

  • Sumo

Men vad glad jag blir! Nu har hon äntligen kommit fram igen. Jag har inte sett henne på ett tag, men nu har Aniola börjat på en säker spålinje. Hon har tidigare varit på en spålinje som man kunnat följa via datorn, och nu har hon kommit till Spådam! Det är många som välkomnar henne, och nu blir det nog svårt att komma fram på linjen till henne den första tiden. Hon är ju så populär.

Kolla här allt hon kan! Jag har tagit text från sidan…. visst får man det om man inte tar för mycket?
”Spådam Aniola är klart hörande, klart seende i filmsekvenser, och inkännande. Hon kan även fungera som trancehealer och trancemedium. När du ringer tar hon in dina känslor i sin kropp. Hon har fjärrsyn och kan hitta borttappade saker. Att förmedla känslor från djur är inte heller något problem, för hon vet hur djuret mår. Aniola har ständig kontakt med andevärlden och när du har identifierat din anhöriga som vill komma fram så kan du även ställa frågor och få svar direkt. Du får distanshealing om du vill.”
Hallå farbror staten, kan jag slippa skatten den här månaden så jag kan ringa till Aniola istället? 🙂

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg