Äntligen kom sommaren

  • Sumo

Är världen ur led? Sommaren kom till slut, lite sent kan man tyckas, men bättre sent än aldrig. Äntligen badväder och värme!
Hur gick det nu då med alla sommarromanser? Kommer midsommarprinsen att dyka upp igen nu när det börjar bli mörka nätter, kommer jag att bli bjuden på kräftskiva? Frågorna hopar sig.
Jag vet en som är duktig på att berätta om kärleksrelationer och det är Spådam Siri som jobbar på spadam.se
Hon verkar ha massor av samtal, för hela tiden när man försöker ringa så får man prova ett par gånger för att komma fram.
Jo, Siri berättade så här för mig, om killen jag tänker på, att jag ska inte var så försiktig, jag ska våga ringa och smsa och ta för mig. Hon berättar att de flesta kvinnor sitter passivt och väntar på att killen ska ta första steget, medan killar i sin tur lever sitt liv fullt ut och tar det mer som det faller sig. Inte sitter en kille och stirrar på mobilen ifall tjejen skulle skicka sms, nej han är med kompisarna, meckar med bilen eller kollar på sport. Men en tjej hon kan vänta och vänta, ja säkert finns det de som väntar i år på att killen ska visa intresse.
Jag ska nog ta råd av Spådam Siri och ringa upp! Här kan man ju inte sitta och vänta!

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg