Automatskrift, att släppa kontrollen

  • Sumo

Det här är en sak som intresserar mig mycket. Det finns de som är jätteduktiga på detta. Jag skulle tro att många som skriver låtar sysslar med det också. När man släpper förnuft och begränsningar och bara låter orden flöda fritt, utan en tanke på vad som blir skrivet av handen som håller pennan.
Hur är det med de kända författarna? De kallar det för att de har en musa som inspirerar dem, men kan det inte lika gärna vara en energi från andevärlden, som ger flödet av skrift på ett papper, eller dator, för den delen? Jag såg att man kan läsa en hel del om det här på Wikipedia också, all historia och så. Det har tydligen funnits länge.

Du kan ju prova! Håll en penna och lägg den på ett papper så får du se vad det blir! Antingen blir det en barnteckning, eller så blir det bokstäver med en handstil man inte känner igen. Grejen är att släppa kontrollen och låta pennan gå som den vill.
En del ”hör” vad som ska skrivas, som en diktamen, det är också en sorts automatisk skrift.

Nu har jag fått veta att Ann-Sofi har börjat jobba på min favorit spålinje, hon skriver automatisk skrift via sin dator. Det var väldigt intressant att prata med henne! Ibland blev det lite tyst medan hon knappade in på datorn, men budskapen som kom fram var värt att vänta på!

Kram Angelina

Category: Tarot
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg