Dags för tarotkort

  • Sumo

Med jämna eller ojämna mellanrum brukar jag ju dra ett tarotkort för att kolla hur det ligger till med mitt liv. Alltid lika spännande att se vad jag hittar. Jag drar ett tarotkort som fångar mitt intresse och idag blir det Prinsessa i stavar och budskapet blir;

”värme och befrielse från vinterns alla begränsningar är vad vi talar om här. Det är dags för en ny början och en riktig vårstädning. Hon har överlevt vintern och det finns inte längre något att vara rädd för.
Passion, ny energi, en större mottaglighet och lust till livet är på ingång nu. Denna prinsessa är entusiastisk, otålig och uppriktig.
Hon vågar ta risker och vill testa sitt nya förbättrade självförtroende. Hon behöver få uttrycka sina behov fysiskt i form av dans eller träning t ex. Kanske hittar hon en ny hobby? Kanske byter hon hårfärg och klädstil?”

Verkligen ett riktigt vår-kort. Ny färg i håret, lite kläder med glada färger kan göra susen, börja träna nu när dagarna blir ljusare. Låter som jag drog ett tarotkort som passar mig precis!
Visst är det bra med de här korten på tarot.nu, man hittar alltid något kort som stämmer. Där finns också en tarot-skola, där man får lära sig en massa just om tarot, och dess tolkningar. Vet ni att tarot har funnits nästan lika länge som människorna har funnits? Man kan läsa en massa om tarotkortens historia på sidan också. Jättespännande!

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg