Har du en personlig tränare?

  • Sumo

Det har inte jag, men jag skulle säkert behöva. Men vad gör en sådan? Jag har bara sett på nyhetsmorgon, hur en otränad springer runt och har en, som har dubbelt så bra kondition springandes efter sig. Men har du någon PT för själen? Det skulle verkligen vara bra att ha. Någon som peppar, och säger ”kom igen, du orkar ett tag till” Någon som får mig att göra det yttersta, för mig själv, för mitt eget välmående.
Nu har jag hittat en PT för både kropp och själ. Hon heter Allie och jobbar på spådam.se.
Allie har nyss börjat men jag ser redan att hon är populär.
”Allie är en välutbildad hälsocoach, kostrådgivare och personlig tränare. Hon har med tiden upptäckt att människor även behöver stöd i den andliga aspekten av livet. Det blir inte alltid som man planerar i livet, men med hjälp av sin inre rådgivare blir det som det ska vara, och det är en sak som hon själv fått erfara.” läser jag på spådams hemsida.
Även om hon inte tänker springa efter mig med glada tillrop så kan det vara värt ett försök, så se om hon kan motivera mig att ta mig ur soffans bekvämlighet.

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg