Hjälp vart tar tiden vägen!

  • Sumo

Nu var det ju jättelänge sedan jag skrev här i min blogg. Man lever i vardagen och den ena dagen går i den andra, med allt som det är med barn och jobb och allt man ska hinna med.
Även om jag inte har skrivit här, så har jag i alla fall ägnat mig åt det mediala på många sätt. Jag har t.ex. gått ett par dagar på kurs för att lära mig mer om hur man spår och läser av folk, och jag kommer ju att fortsätta träna, även om jag aldrig blir en spådam som kan mäta sig med dem på www.spadam.se ( min favorit telefonlinje).

Jag har märkt att det blivit stora förändringar på www.spadam.se och noterat att det finns många nya spådamer och jag ska börja prova dem nu när jag har bättre med tid. Bara på några månader har det hänt massor på spålinjen och de har nya funktioner som t.ex. SMS-bevakning, så man får veta när spådamen är ledig, och gästboken som har tagit riktig fart.
Jag tycker det är bra att det är så många olika spådamer, för då kan man hitta sin favorit, och alla har ju så olika mediala förmågor, fast alla är jätteduktiga, det är jag säker på.

Vilken är din viktigaste fråga? Vad skulle du fråga spådamen om? Jag vet ju vad som är mest spännande för mig! Romantiken! När kommer drömprinsen? Kommer han på den vita hästen? Äää, han kommer väl i någon gammal Volvo, haaha

Den här sommaren har ju hittills varit riktigt tråkig vad det gäller vädret och jag har läst en massa böcker om andevärlden, och annat som hör till. Jag ska försöka tipsa er om lite böcker senare, men nu ska jag passa på att njuta av solen en liten stund innan den försvinner igen.
Ha det bäst!
Kram Angelina

Category: Spådam, Tarot
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg