Höstrusk

  • Sumo

Så då börjar den årstid när man måste börja klä sig i långärmat och i riktiga skor. Sluta med shorts och linne och börja se proper ut igen.
Finns det någon tjusning med hösten? Ja, många tycker det är mysigt att få stänga in sig och krypa mer under filten med en god bok och tända ljus.

Jag läser i shamanens bok och ser vad Augustimånen säger oss:
” Jag är åskvädersmånen. Jag är mycket. Jag är månen av att ära de fyllda ladorna och
överflöd. Nu är dags att älska och läka. Att vara till för andra och att tänka på vad jorden behöver för att vara hel. Du kan ju förstås inte hjälpa andra om du inte har kraft för dig själv, så se till att leva hälsosamt. Låt sommarens sista måne lysa på din axel, jag är skördemånen som leder dig in i hösten”
Det känns lite så va? Att det är lite vemodigt, att sommaren är slut, men även att det finns en rikedom i hösten med all svamp och frukt.

Finns det någon kärlek och romantik i höst då? Finns det någon som väntar på det rätta tillfället att träda fram? Finns det någon att dela svampmackorna med?

Jag tror nog jag ska ringa en spådam och låta spå mig. Kanske finns det en prins där?
Som vanligt ringer jag min favorit spålinje för att få tag i en seriös spådam som vet vad hon pratar om. Det kan jag vara värd, det ska jag unna mig!

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg