In the flow

  • Sumo

Har ni varit med någon gång när allt fungerar? när man har tur, man kommer med sista bussen, man har grönt genom stan och allt bara ÄR?
Så känns det för mig just nu, bitarna ramlar på plats på något vis. Är det bara tur? Eller är det bara att allt händer i exakt rätt ögonblick i universums plan?
Det kan handla om jobb, kärlek eller pengar, sådant som man ofta ringer och spår sig om.
Själv ringer jag för det mesta till spådam.se, för det är min favorit spålinje. Där finns så många härliga tjejer och tanter som kan berätta för mig det jag behöver veta om universums plan för mig.
Om man läser på deras sida om varje spådam, i presentationerna så ser man att det finns de som kan horoskop, de som talar med djur och de som hittar borttappade saker. Jag kan inte säga att någon är bättre än den andra. De är duktiga på olika vis.
In the flow” fick jag förklarat en gång, det är som att hålla kanoten mitt i strömfåran och inte krocka med stenarna man far förbi. Enkelt eller hur 🙂
Men jag tror ändå att man själv kan skapa sitt flow, genom att undvika kollisioner med det som inte passar i sitt liv t.ex jobb man inte trivs med, partner man retar sig på, släktingar som är negativa, felköp och dyra kontokort. Kan man undvika de värsta krockarna med det så kan man nog hålla sig flytande mitt i strömfåran.
Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg