Nyheter

  • Sumo

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Allt går så fort och det händer så mycket så tiden försvinner.
Förändringens vindar blåser. Det skrivs det även mycket om på nätet, att vi är i en förändring. Det stora skiftet, en förändring i människors dna och ett skutt i evolutionen. Mycket intressant.
För egen del så är det förändringar i arbete, vilket en och annan spådam redan förutsett. Det ska bli spännande med lite nytt.
Har ni tänkt på att man utvecklas genom att göra saker som känns lite för svåra, lite för riskabla och lite för skrämmande. Man sätts på prov och sedan när man klarat provet så har man utvecklats.
Det är det där klivet ut över stupet som är mest skrämmande. Har man väl hoppat kan man bara lita på att det blir bra.
Förändringar på spådam.se är att det kommit ett par nya spådamer. Först kom Lina Hon är ganska ung, men hon ser spännande ut. Jag måste prova henne snart. Det står att hon har runor, pendel och kristaller. Låter lite som en gammaldags trollgumma tycker jag. Spännande är det iallafall! Jag får en bild i huvudet av henne som en liten häxa i en jordkula, där hon rör i diverse dekokter. Fast det är ju min bild förstås, jag tror det är bättre du bildar en egen uppfattning!

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg