Relationer på semestern, sommarnöje eller sommarplåga?

  • Sumo

Är det här en rubrik som provocerar? Eller är det någon som känner igen sig?
Såhär brukar det gå till: 48 veckor av året längtar man till semestern. Man knallar på i sin vanliga lunk i familjen med vardagstjafs och vardagsglädje. Sedan kommer då äntligen semestern! Jippii! Nu ska alla vara glada och kärleksfulla, vi ska äntligen få TID för varandra.
I den bästa av världar är det frid och fröjd, barnen leker snällt och de vuxna hinner kela och mysa. Eller hur?
Det är bara det att far i huset har tänkt renovera båten på semestern, medan mor har tänkt ligga i hängmattan med den senaste romanen. Ungarna saknar sina kompisar och har dålig täckning på internet. Efter tre dagar går det inte längre att muta dem med glass!
Mitt i allt kommer så svärföräldrarna med full packning och ”tänkte bara hälsa på ett tag”, men de glada pensionärerna har ju all tid i världen att ha semester året runt, och har förträngt begreppet ”semester under begränsad tid, då man ska hinna allt man inte hinner annars”.
Ibland blir det ju så även för mig, men då vet jag iallafall att jag kan ringa en spådam om det kör ihop sig. Spådamerna på www.spadam.se tar inte semester, i alla fall inte alla på samma gång. De är experter på relationer, och kan ge tips och ett nytt sätt att se på förhållandet. De ser ju även om det är menat från Universum att man ska vara tillsammans eller om det är dags att gå åt varsitt håll. Det finns spådamer som har mycket utbildning i psykologi och relationsfrågor, och de jobbar på www.spadam.se .
Mitt eget tips för att få det fridfullt på semestern är iallafall att lägga ner principerna, allt behöver inte vara perfekt. Ska man uppfostra sin karl eller ungarna, kan man ta semester från det under semestern!

Kram Angelina

Category: Tarot
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg