Snart vänder det

  • Sumo

Kan man tro på en vit jul? I mina trakter har vi fått den första snön. Det har på många sätt varit en mörk höst med mycket dimma och lite sol. Det är också en massa världshändelser som varit mörka, ja rent av svarta. Om fyra dagar vänder det och går mot ljusare tider!
Nu ska vi pigga upp oss lite med att dra ett kort igen i tarotlekentarot.nu
Jag drar 4 i skivor eller mynt som man också kan säga. Där handlar det om kraft. Genast hittar jag saker här som jag kan använda.Till exempel det här med att dra sig in i sin borg och vara noga med vem man bjuder in, att man behöver trygghet och fasta gränser. Är det inte så här att om man känner sig trygg så vågar man bjuda in mera? Kan ju vara bra att tänka på i juletider. Man har kraften och modet att bjuda in, men man har också kraften att sätta gränser och vara kung eller drottning i sin borg.
Affirmationen där var bra också: ”Jag erbjuder min kraft och styrka i kärlekens tjänst”. Också ett bra budskap i juletider!

Fyra dagar ….. sen vänder det!

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg