Sveriges bästa spålinje

  • Sumo

Jag vill gratulera Spådam.se till för min utmärkelse – Sverige bästa spålinje!

Under en period så har jag följt deras verksamhet ganska noggrant och kan inte annat än beundras över deras arbete. Från att ha varit en ganska liten och mindre känd linje för ett år sedan, så är linjen en av Sveriges mest kända idag.

Vart man än kikar, i tidningar, tex Tidningen Nära eller Hemmets Journal så ser man deras annonser ganska ofta. Är jag ute och surfar på Facebook, så dyker deras annons upp. Går jag in och söker på Google på spådamer eller nåt annat, så visst dyker deras annons nästan alltid upp eller så dyker du upp i träfflistan nedan, dvs ej sponsrade länkar.

Personerna bakom denna linje måste verkligen vara duktiga. De har gått in för att bli Sveriges mest seriösa spålinje genom att anställa de duktigaste spådamerna eller medium som går att få tag på i Sverige. För att få en duktig att börja på en tarotlinje, så måste de erbjuda något bra. Så bakom fasaden så verkar det finnas en riktigt seriös verksamhet också.

Så, Spådam.se är enligt min utsago Sveriges bästa spålinje med de duktigaste spådamerna och mediumen som går att få tag på!  😀

Nu har jag fått skriva av mig lite och ska strax prova att ringa Medium Måna igen. Hoppas jag hittar en lucka då hon är ledig. =)

Kram Angelina

Category: Medium, Spådam, Tarot
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg