Tarot- en daglig vägledning

  • Sumo

Nu har jag ledigt några dagar och tänkte fortsätta min utveckling i tarot. Man blir aldrig fullärd för det finns så mycket att läsa om det, både i böcker och på nätet, t.ex i tarotskolan.
Tarotkortleken med 78 kort består av lilla Arkanan och stora Arkanan.
Stora Arkanan är Arketyperna som finns i all psykologi, i alla sagor och sägner, t.ex. Översteprästen, Magikern, Döden och Solen.
Lilla Arkanan är det som i en vanlig kortlek består av siffrorna, eller prickarna t.ex klöver 6. Den innehåller även hovfolket, som motsvarar kung, dam och knekt i en vanlig kortlek.
De 4 grupperna är Bägare, Mynt, Svärd och Stavar. Allt detta finns att läsa på tarot.nu som även innehåller tarotskolan.
Idag ska jag plocka ett kort igen så får jag se vad dagen kan innehålla. Jag väljer 7 i stavar.
Din intuition och din vetskap är stark nu. Du är sann mot dig själv, oavsett vad andra tycker och tänker. Du är modig, övertygad och handlingskraftig. Lita till din egen kraft och använd din energi på ett bra sätt. Din utstrålning och din övertygelse imponerar på andra. Du syns nu, vare sig du vill det eller inte. Våga stå i rampljuset och inse att du har ledaregenskaper av något slag. Se bara upp för arrogans och fanatism hos dig själv.” (citat tarot.nu)
Jag kanske skulle skaffa mig ett jobb som matchar det här kortet, men inte än på ett tag, först ska jag ha ledigt några dagar, sedan knegar jag nog vidare på mitt vanliga jobb i väntan på de stora möjligheterna.

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg