Tarotskolan

  • Sumo

Jag har ju sagt att jag ska försöka lära mig mer om Tarot. Om jag nu ska börja med något nytt, varför inte idag? Man frågar sig ofta, varför man gör samma misstag hela tiden, varför man aldrig lär sig eller varför man inte tar sig framåt?
Man kan ju faktiskt få hjälp av de som redan gjort misstagen, det vill säga, de som finns i andevärlden. Att välja fel jobb, fel man eller hamna i ett beroende är ju mänskliga problem. Det finurliga med andevärlden är att all kunskap finns samlat! Man kan få hjälp.

Det här är ett citat från Tarotskolan som jag tycker säger mycket om tarotkorten.
”Eftersom vi rör oss i dåtid, nutid och framtid samtidigt så kan vi sätta in allt i ett sammanhang och se vart vi är på väg. Det gör att vi kan handla mera medvetet i framtiden och ändra kurs om vi är på väg åt helt fel håll. Vi slutar att vara viljelösa offer som skyller på omständigheterna och tar kommandot över våra liv helt enkelt.”

Om jag nu hittar karlar hela tiden som har ett visst intresse, som jag har svårt att stå ut med, varför gör jag det då igen? Kanske för att jag inte gör ett medvetet val, kanske för att jag lurar mig själv att det ska bli rätt den här gången.
Tarotkorten kan ju säga direkt om man är på fel spår. Jag är förvånad att inte fler tar tarotkorten till hjälp i sina vardagsval, och stora val.

Så idag ska jag titta på ett kort och försöka lista ut vad det säger mig!
Det blev Prins i stavar
Man väljer ju såklart vad man tar åt sig av kortet!
Äventyrslusta, Kreativitet. Lek som ett barn, Hålla högt tempo, Vara en föregångare.
Hmmm-tål att tänka på!

Kanske dags att vara lite ”Wild and crazy” !

Category: Tarot
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg