Färga håret – vårfärg

  • Sumo

Jag är en sådan person som tycker om att färga mitt hår. Att färga håret är väldigt vanligt idag och i princip alla mina väninnor gör det också.

Skillnaden mellan min färgning och de flesta andras är att jag färgar håret i två olika toner. Jag brukar ha ovandelen i en färg och sen lite annat på sidorna. Tex nu har jag mörkbrunt på sidorna och uppe på huvudet, medans luggen och framdelen av håret är lite bronsaktigt. Detta ger en lite tuffare och moderna utseende och jag kan faktiskt knappt tänka mig att färga håret i endast en färg idag. Jag har tvåfärgat mitt hår i säkert 10 års tid och kommer även att fortsätta med det så länge jag lever.  😀

Kom tyvärr inte i kontakt med Medium Mona igår heller. Det var upptaget hela kvällen. Jag gav upp efter 15 försök. Ska försöka i morgon igen.

Det kom även lite snö idag. Det har blivit lite kallare igen. Men vad gör det, för det ska bli riktigt bra väder mot slutet av veckan och jag planerar att åka bort till fjällen för att umgås med några av mina väninnor då.

Nu ska jag ta en kvällsdusch och sedan bädda ner mig och läsa vidare på min nyinköpta bok, en roman. =)

Kram Angelina

Category: Vardag
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg