Hjälp! Relationsproblem

  • Sumo

Alla drabbas någon gånga av relationsproblem. Särskilt nu inför julstressen. Det finns maktkamper mellan olika familjemedlemmar, och särskilt i splittrade familjer. Ska vi fira hos farmor eller bonusfarmor? Vem ska handla allt?
Kommer älsklingen att vara hos mig eller kommer han att fira hos exet? Ja frågorna är många och det finns väl kanske inga riktigt bra lösningar så länge man inte har utvecklat kloning fullt ut. Det gäller att inse att man inte räcker till för alla, men att man gör så gott man kan. Slappna av är mitt råd! Man måste inte allt. Byt ordet måste mot ordet vill. Jag vill städa för att jag tycker det blir fint, jag vill ha gran för det luktar gott och jag vill ha mammas köttbullar för att alla i familjen uppskattar det. Däremot kan jag skippa mycket som ingen bryr sig om iallafall.
Vad är det då som ger relationsproblem just i december månad? För högt ställda krav? Dålig ekonomi? Trötthet p.g.a alla influensor som härjar. Att allt ska vara klart för att man ska kunna ta ledigt.
Relationsproblem är allmänmänskligt men lika tråkigt och jobbigt för var och en som det drabbar. Jag vet var man kan får lite råd och tips, och det är hos damerna på spådam.se De är så professionella och alla har stor erfarenhet av relationer och relationsproblem av alla slag. De jobbar året runt varje dag och man kan alltid få hjälp med vägledning när man behöver det som bäst. Även på julafton. Dessutom kan man kolla på deras schema och se vem som jobbar.

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg