Korta ner den nya veckan?

  • Sumo

Idag är det som alla säkerligen vet, måndag. En ny vecka har börjat och det känns lite trist att ha hela veckan framför sig. Så jag måste göra något för att styra veckan själv. Antingen så lutar man sig tillbaka och låter alla andra kontrollera en, eller så bestämmer man sig för att kontrollera sig själv.

Så, vad gör jag då för att korta denna vecka? En ganska enkel sak faktiskt. Jag planerar in en aktivitet i mitten av veckan, på onsdag. Onsdag betyder om ni inte vet, mittvecka. På tyska heter det Mittwoch, mitt vecka dvs. Så, tillbaka till min aktivitet.  Jag kommer att bjuda några av mina väninnor på middag. Dricka lite vin, skvallra och ha kul. Så i morgon måste ingredienserna inhandlas och vips, så har jag fullt upp tisdag och onsdag. Sen är det bara torsdag kvar innan det är fredag igen.  =)

Bra tips va? Gör samma sak. Tänk lite utanför boxen (think outside the box), och ni märker att ni kan ta kontrollen själva.  😀

Kram Angelina

Category: Vardag
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg