Middag

  • Sumo

Det är alltid kul att ha ett jobb där man får åka ut och representera företaget. Det betyder en och annan gratismiddag och oftast ganska trevligt sällskap. Jag har just kommit hem från en sådan tillställning. Visst, man får ingen lön för mödan, men man får äta och dricka gratis. Även taxi tur och retur ingår i arbetet.  =)

I vilket fall som helst. Jag kom precis hem från en sådan tillställning. Det var italiensk buffé och god vin. Sällskapet var också trevligt och vi hade väldigt kul ihop. Då jag är ganska van att gå på tillställningar av denna typ, så har jag också lärt mig att vara väldigt social när det behövs. Att man sedan dricker lite vin på det hela, så underlättar det också. 😛

Nu ska jag i säng så jag är pigg i morgon bitti då en ny spännande arbetsdag väntar. Jag har turen att ha ett arbete där jag stormtrivs trots att jag är egentligen överbelastad och skulle behöva jobba mycket mer. Men jag har ganska god disciplin och jobbar så mycket som jag anser att jag behöver.

Sov gott mina vänner.

Kram Angelina

Category: Vardag
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg