Underhålla släkten

  • Sumo

Att träffa släkten kan vara riktigt kul och ibland det motsatta, något riktigt tråkigt. Oavsett vad, så måste man hålla kontakt med de, för de är ändå släktingar.

Jag brukar alltid skicka julkort och även ringa ibland vid födelsedagar till mina släktingar. Mest för att hålla kontakten, men även för att behålla bandet till de. För de är ju trots allt mina släktingar.

Vissa har man en närmare relation till, andra mindre och en del har jag egentligen inget relation till alls. Eftersom jag har många kusiner så har det blivit så att vissa har jag mer eller mindre tappat bort.

Idag ska jag i vilket fall som helst, ringa en släkting till mig som fyller år. Då det är svårt att hålla reda på födelsedagarna, så har jag helt enkelt skapat en grupp på Birthday.se som heter släktingar. Då får jag ett mail en vecka innan som påminner mig och sen samma dag som födelsedagen är. Hur smidigt som helst.  😀

Ha en skön lördag.

Kram Angelina

Category: Vardag
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg