Ekonomisk kris???

  • Sumo

Vi har nu i ca 6 månader rent sagt bombarderats av tidningar om att det råder ekonomisk kris och att vi alla snart drabbas av detta. Det gör att människor blir försiktiga och slutar spendera och börjar spara. Effekten är att detta elda på krisen mer. För vad man brukar säga är att man ska spendera sig ur kriser och det stämmer alltid. Pengar på banken är bra, men inte bra för världsekonomin.

Men, nu har det som sagt gått 6 månader och jag kan inte se att vi fått någon ekonomisk kris. Visst har börserna gått ner lite, men inte så att allt har kollapsat. Tittar man på hur det gått i USA så har det enbart varit positiva signaler under en längre tid. Deras börs har också gått riktigt bra.

Med denna bakgrund så har jag lagt om mina pensionspengar nu och flyttat de från räntepapper till aktier. Jag tror att vi är på väg mot en högkonjuktur igen.  =)

Det var mina tankar om ekonomi idag. Stöter på det ganska ofta på mitt arbete då vi lägger världsprognoser för försäljningen över hela världen. =)

Kram Angelina

Category: Ekonomi
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg