Slösa inte av din energi

  • Sumo

Läste häromdagen ett otroligt klokt citat som Spådam.se hade skrivit på sin Facebooksida. Det handlade om energi och att man inte skulle slösa av den på personer som inte förtjänar det.

Satt och läste kommentarerna på Facebooksidan och det verkar uppenbart att det finns människor som omedvetet lägger energi på andra människor. Ett exempel kan vara en människa som de är osams med. Varför ska man då tänka och grubbla på denna person och låta den personen vara en energitjuv. Då är det mycket bättre att tänka på människor som tycker om, och lägga energin där istället.

Detta kanske är lite lättare att säga än göra, men det behöver inte vara så svårt. Jag har själv tänkt på detta under ett par dagar och slutat att alls tänka en person som jag ogillar. Visst dyker tanken upp ibland, men jag ser till att inte lägga speciellt många minuter på denna person längre.

Citatet då, som var så bra… här kommer den:

”Lägg ingen energi på människor som inte förtjänar det.
Lägg din energi på dig själv och dina vänner!”

Idag är det 9:e maj, dvs Kristihimmelfärdsdagen och de flesta är lediga från sina jobb. En dag då man kan koppla av och bara umgås med sina vänner och bekanta. Jag tar min energi idag och ger den till dessa underbara människor.

Kram Angelina

 

Category: Energi
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg